Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-07@22:44:35 GMT

بینندگان تلویزیون علیه «بوی باران»

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۰۴۰۱۴

بینندگان تلویزیون علیه «بوی باران»

سریال ۶۰ قسمتی بوی باران که در ساعت پیک بیننده شبکه یک سیما از تلویزیون پخش می‌شود، به خاطر ضعف‌های آشکار و گاف‌های متعدد با انتقادهای زیادی از سوی بینندگان روبه‌رو شد.

به گزارش جنوب نیوز، سریال ۶۰ قسمتی بوی باران که در ساعت پیک بیننده شبکه یک سیما از تلویزیون پخش می‌شود، به خاطر ضعف‌های آشکار و گاف‌های متعدد با انتقادهای زیادی از سوی بینندگان روبه‌رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این «جوان» در گزارشی با عنوان «بوی باران فاتحه‌ای بر اخلاق و خانواده ایرانی است» نسبت به محتوای آن هشدار داده بود، اما به دلیل بی‌توجهی مدیران شبکه یک سیما به اصلاح این سریال، اکنون کاربران فضای مجازی خود دست به کار شده‌اند تا با اعتراض به این سریال، مدیریت شبکه را وادار به قطع پخش «بوی باران» کنند. این سریال که هنوز قسمت‌های پایانی آن در حال فیلمبرداری است، داستان یک دختر جوان است که تلاش می‌کند بی‌گناهی برادرش را که به جرم قتل در انتظار حکم اعدام است ثابت کند.

در این مسیر که همراه با خرده‌داستان‌های موازی است، وکیل مدافع برادر این دختر او را وادار به انجام انواع و اقسام اعمال غیرقانونی و حتی غیراخلاقی می‌کند. حضور کمرنگ پلیس و قوه قضائیه که باید نشان از هوشیاری و هوشمندی نظام باشند، باعث شده تا با وهن عملکرد قوه قضائیه، عملاً تصویری مخدوش از فعالیت قضایی در «بوی باران» به نمایش گذاشته شود. سـریال بوی باران عمـلا یکی از بهترین سـاعت‌های پخش تلـویزیـون را اشغـال و به بدتـرین نوع ممکـن از آن استفـاده مـی‌کند. با کشدار شدن داستان این سریال که عملا باعث فرسایش علاقه بیننده برای دنبال کردن «بوی باران» شده بر ضعف‌های ساختاری و داستانی آن افزوده شده است. بخشی از مطالب انتقادی که کمتر از ۴۸ ساعت گذشته درباره این سریال در فضای مجازی منتشر شده به این شرح است:
«در سریال بوی باران شاهد ترکیبی از بالیوود، سریال ترکیه‌ای، ژانر وحشت، ژانر معمایی و آب بستن‌های متداول سریال‌های ایرانی هستیم که خب این ترکیب تا حالا سابقه نداشته و در نوع خودش یک اثر مازوخیستی بی‌نظیر ساخته!»، «این سریال بوی باران چرا انقدر پلیس رو ابله بازنمایی کرده؟! آخه انقدر ماست؟ انقدر هردمبیل؟! بازپرس چاق هر چند قسمت یه بار میاد یه هارت و پورتی می‌کنه که تو کار ما دخالت نکنید خطرناکه و میذاره میره»، «۴۱قسمت از سریال بوی باران می‌گذره و تا الان جز قتل و غارت و فقر و دروغ چیزی نداشته. در مضحکی سناریو همین بس که دو تا خواهروبرادر زدن نامزداشون رو کشتن و دستگیر شدن، میلیون‌ها تومان هزینه بیت‌المال صرف چی شده؟ هیچ!»، «پیام بوی باران، پلیس انقدر بی‌عرضه‌ست که حتی به یکی از نشانه‌هایی که خواهر قاتل بهش رسیده هم نمی‌تونسته برسه و انقدر کم حافظه‌ست که با اینکه نبش قبر کرده بازم یادش میره مقتول اول اونی نیست که فکر می‌کرده!»، «من نمی‌دونم این فیلم بوی باران چیو می‌خواد بفهمونه! تکلیف فیلم با خودش مشخص نیست، اون از اولش که اسم فیلمو عوض کردن، الان هم این نرگس محمدی شده اوشین... مامان ما هم که مثل قرص هر روز چند دفعه نگاه می‌کنه حرص میده مارو...» و «تلویزیون در آستانه اعیاد ذی‌الحجه، برنامه‌های دهه اول محرم رو معرفی کرد تا مخاطب‌هاش بدونن دوره سریال‌های شاد و مفرح و امیدبخشی مثل بوی باران می‌گذره و فضای سنگین محرم، فضای سریال‌های تلویزیونی رو هم تحت تاثیر قرار میده..!»


شبکه یک سیما به دلیل گستردگی جغرافیایی از نظر پخش شعار «شبکه یک شبکه هر ایرانی» را برای خود انتخاب کرده است. این شبکه گویا نتوانسته است در انتخاب یک سریال مناسب برای بینندگان میلیونی‌اش، برای شب‌های تابستان که زمان دور هم جمع شدن خانواده‌هاست سریال مناسبی را تولید و پخش کند.

منبع : روزنامه جوان




منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت

به گزارش پارس نیوز ، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت 2 میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین 2 و 2.5 میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا 1.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام 2 تا 2.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال 1402 دقیقه‌ای 30 میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌5» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ6» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که 70 درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

دیگر خبرها

  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • «۸۷ متر» دوباره به تلویزیون بازگشت/خبر جدید کیانوش عیاری از سریال
  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • رخنه به قلب دشمن
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس